No items found.

Style Guide

Renovatie en uitbreiding van een ééngezinswoning te Mariakerke.

Adaptief architectuur herdefinieert wonen in Mariakerke met de renovatie en uitbreiding van een ééngezinswoning, gericht op het versterken van de connectie met de tuin en het bieden van privacy. De unieke toepassing van rode accenten creëert een visuele verbinding door de woning, terwijl de ingrijpende energetische renovatie, inclusief binnenisolatie met kalkhennep en een luifel voor natuurlijke zonwering, zorgt voor zowel comfort als duurzaamheid. De uitbreiding eert de bestaande baksteenarchitectuur, versterkt het karakter en integreert naadloos met het hoofdvolume.

Blending in while drinking a glass of fine red wine.

H EER

Locatie

Gent (Mariakerke)

Bouwjaar

2025 (gepland)

Opdrachtgever

Particulier

Architect

Adaptief architectuur

EPB

Adaptief architectuur

Stabiliteit

I'm with Alice

Aannemer

Type

Renovatie

Fotografie

Visualisaties